warta

Kabar

  • TV pinter paling apik kanggo tuku kanggo omah sing disambungake ing taun 2022

    Tanpa mangu, TV isih dadi salah sawijining piranti sing paling penting ing omah.Nalika biyen gampang milih TV amarga kabeh katon padha, milih TV cerdas ing taun 2022 bisa dadi mumet.Apa sing kudu dipilih: 55 utawa 85 inci, LCD utawa OLED, Samsung utawa LG, 4K utawa 8K?Ana akeh opsi ...
    Waca liyane
  • TV pinter apa sing kudu dituku: Vizio, Samsung utawa LG?

    Biyen gampang tuku TV.Sampeyan bakal nemtokake budget, ndeleng carane akeh papan sampeyan duwe, lan milih TV adhedhasar ukuran layar, kajelasan, lan reputasi Produsèn.Banjur teka TV pinter, sing nggawe samubarang luwih rumit.Kabeh sistem operasi (OS) Smart TV utama meh padha ...
    Waca liyane
  • Lelungan ing Karibia larang

    Ana esuk panas lan lembab ing pantai.Ing sisih tengenku, gendéra ireng karo tengkorak lan balung silang sumunar saka tiang-tiang ing angin panas.Ing sisih kiwaku, wit kurma tancep metu saka wedhi, ing ngarep panyulingan sing nggawe rum lan liyane.Ing sawetara jam aku bakal diubengi dening gagak ...
    Waca liyane
  • Pasar Tampilan - Wutah, Tren, Dampak lan Prakiraan COVID-19 ing 2022

    Ing taun 2021, pasar Tampilan Augmented Reality regane $ 581 yuta lan samesthine bakal duwe tingkat pertumbuhan taunan gabungan (CAGR) 46.06%.Wabah pandemi wis nyebabake pangembangan teknologi kasunyatan sing ditambah ing ritel, pendidikan lan kesehatan.Model-model iki dikarepake ...
    Waca liyane
  • London School of Economics saiki dadi maelstrom gagasan

    Ing bangunan kanthi area 18.000 sq. m, dirancang dening Grafton Architects ing Dublin, nduweni ruang kuliah, ruang belajar informal, kantor akademik, latihan musik lan ruang seni, lapangan squash lan ruang olahraga 20m x 35m.Kanggo nampung sawetara panggunaan iki, rotasi ...
    Waca liyane
  • Epson bakal nampilake Proyeksi Pendidikan Inovatif lan Solusi Pencetakan ing ISTE 2022

    Sajrone pertunjukan kasebut, mitra Epson lan pimpinan pangembangan profesional Eduscape bakal dadi tuan rumah sesi BrightLink® Academy kanggo nampilake aplikasi kreatif lan inovatif kanggo panel datar interaktif BrightLink Epson.Topik konferensi kalebu co-programming karo Photon Robot ...
    Waca liyane
  • Nggawe layar tutul minangka cara urip

    Minangka bagéan saka renovasi ritel, telco nggabungake piranti lunak Eyefactive perusahaan signage digital interaktif menyang sawetara layar tutul, tabel interaktif lan tablet ing toko.Kanggo pisanan, Three ora mung nyedhiyakake konektivitas liwat jaringan lan ...
    Waca liyane
  • Iklan LCD ruangan kabeh-ing-siji kanggo nyepetake pambangunan informasi kutha cerdas

    Ing taun-taun pungkasan, mesin kabeh-ing-siji iklan kristal Cairan ruangan wis nuduhake tren pembangunan kanthi cepet, gumantung ing kaluwihan saka padhange dhuwur, impact visual kuwat, sawetara saka sudhut perspektif lan kemampuan abang werna pinunjul.Kanggo nambah urip ing kita ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat kabeh-ing-siji LCD ing ruangan

    Nalika nerangake mesin kabeh-ing-siji LCD ruangan, ana kaluwihan lan cacat sing jelas babagan Kaluwihan Mesin Iklan: 1. Produk digawe saka mesin kabeh-ing-siji, tipis lan entheng, kekandelan mung 90mm, bea, Tampilan Iklan 2. Dhukungan horisontal lan ver...
    Waca liyane
  • Kesalahan umum lan solusi papan tandha digital LCD ruangan

    1. Remot kontrol ora bisa dilakokno Priksa manawa remot kontrol tandha digital ruangan Android wis diinstal karo baterei, apa remot kontrol ngarahke ing sensor, lan apa sambungan antarane sensor remot kontrol lan Papan driver ngeculke.Yen ana aku ...
    Waca liyane
  • Napa signage digital LCD populer?

    Kanthi ekspansi pasar saiki, minangka cara tradisional publisitas-koran, koran, leaflet lan iklan publisitas informasi perusahaan liyane wis dadi sejarah sejarah, signage digital LCD alon-alon mundhak, kanthi industri iklan jaringan saiki Kanthi de ...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka signage digital LCD

    1. Paperless: tampilan layar LCD definisi dhuwur, tampilan baleni tanpa wates, puter maneh daur ulang, tampilan dinamis, nganyari program ing sembarang wektu, nganyari dinamis.Dibandhingake karo materi promosi kertas kayata spanduk, poster, roll-up, brosur, lan liya-liyane, bisa ngirit tenaga kerja lan sumber daya materi ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2