spanduk produk

Tampilan Transparan

  • Layar signage digital sing dipasang ing tembok

    Layar signage digital sing dipasang ing tembok

    * Ukuran sing kasedhiya: 28 "/32" / 38" / 43" / 49" / 55" / 65" / 75" / 86"

    * Full HD 1920*1080(28-55 inci), UHD 3840*2160(55-86 inci)

    *Kontras dhuwur karo tampilan ing sembarang amba, kinerja tampilan warni

    *Kanthi jaringan (Android utawa Windows)–kita nyedhiyakake Piranti Lunak Manajemen Konten

    * Tanpa jaringan (muter konten nganggo USB)

    * Layar Split ScreenOne sing cerdas kanggo macem-macem tujuan

    * Bebas milih macem-macem area konten tampilan, video, gambar, muter partisi teks

    *Rambu iklan digital tipe wall-mount”

  • Layar dipasang ing tembok njero ruangan

    Layar dipasang ing tembok njero ruangan

    * Gunakake kanggo publikasi pariwara, toko eceran, pusat perbelanjaan, tampilan sambutan, ruang pameran, subway, lift

    * Kinerja anti banyu lengkap, tahan uji badai, proteksi IP65

    * Desain struktur anyar, ketemu syarat ngangkat, numpuk

    * Super entheng, bobote mung 7,5 kg, bisa digawa ing tangan siji, gampang dipasang

    *Layar LED iklan tipe pemasangan dinding”

  • Tampilan layar oled transparan

    Tampilan layar oled transparan

    * Skenario aplikasi kanggo hotel mall, counter hall pameran, katering lan hiburan, gedung lan teater, bandara lan stasiun

    * Desain pigura ultra-tipis 2mm

    * Ndhukung tampilan layar pamisah, puter maneh video, pindai kode QR

    *Iklan tampilan visual ing saben papan dadi padhang

    * Gambar kualitas gambar HD lengkap sing luwih jelas owah-owahan warna ing kelancaran visual

    * Saklar cerdas horisontal lan vertikal

    * Resolusi dhuwur, werna sugih, padhange dhuwur, kualitas gambar apik”

  • Interaktif transparan kothak tampilan showcase layar

    Interaktif transparan kothak tampilan showcase layar

    * 178 ° amba ndeleng malaikat

    * Kunci anti-maling ganda

    * Dilengkapi sentuhan inframerah, sampeyan bisa ngeklik kopi supaya bisa digunakake kanthi gampang

    * Ukuran Layar LCD: 32/43/50/55/65/75/86 inch opsional

    *Bingkai alumunium/semprotan cold roll steel sheet body/tutup kaca tempered

    * Akeh basa kanggo pilihan

    *Android 5.1/7.1, Windows 10, Sistem Monitor

    *USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional”

  • Tampilan signage digital ing njero ruangan

    Tampilan signage digital ing njero ruangan

    *Kanggo materi pigura paduan aluminium lan kaca tempered

    * Loro sistem operasi bisa dipilih antarane Android lan Windows

    * Mesin iklan cerdas vertikal

    * Antarmuka ledakan kaca tempered

    * Speaker kualitas dhuwur

    * Dasar baja cold rolled impor

    * Pintu keamanan anti maling

    * Luwih saka 20 modul layar pamisah nggawe pariwara luwih atraktif

    *Siji layar kanggo macem-macem tujuan, bebas milih macem-macem area konten tampilan, gambar, video, muter partisi teks"

  • Tampilan layar lantai ngadeg

    Tampilan layar lantai ngadeg

    * Ukuran sing kasedhiya: 32 "/38" / 43" / 49" / 55" / 65" / 75" / 86"

    * Full HD 1920*1080(28-55 inci), UHD 3840*2160(55-86 inci)

    *Padhang (Tipe): 300-350 cd/m2, 500 lan 700 cd/m2 (pilihan)

    * Tutul: 10-titik multi-tutul, inframerah / tutul kapasitif

    * Multi-sistem (Android / Windows / papan TV) kanggo milih

    * Manajemen latar mburi sing kuat, pemantauan program jarak jauh

    *Remot kontrol: Kanthi Piranti Lunak Manajemen Konten

    * Kaca tempered transmisi dhuwur

    * Kanthi lapisan perlindungan tutul inframerah lan teknologi anti-silau "