spanduk produk

Tampilan Ngadhepi Windows

  • Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    * Cahya maksimal bisa nganti 4000 nits, kisaran padhange saka 2000-4000 nits

    *Bisa gantung lanskap utawa potret

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    *Papan TV, OS Android, Windows OC

    * Tampilan UHD

    * Panel tahan suhu dhuwur kelas industri

    * Padhang otomatis sekitar nyetel

    ● Muter video utawa gambar sing dikarepake

    ● Piranti lunak manajemen CMS opsional kanggo nerbitake remot

    Dhukungan 7 * 24 Jam puter maneh dawa

    Desain gantung sing gampang

  • Gantung tampilan layar sisih pindho kanthi padhange dhuwur

    Gantung tampilan layar sisih pindho kanthi padhange dhuwur

    Tampilan Windows padhang dhuwur pindho sisi nggunakake teknologi layar LCD kelas industri.Iki dirancang kanggo mall, jendela toko, toko fashion.

    ● Papan ibu siji, tampilan sinkronisasi utawa tampilan beda ing loro-lorone

    ● Desain gaya lan modern, kekandelan mung 0.8cm

    ● Dhukungan 7*24 Jam puter maneh dawa

    ● Muter video utawa gambar sing dikarepake

    ● Piranti lunak manajemen CMS opsional kanggo nerbitake remot

    * Cahya dhuwur ing sisih siji yaiku 700 nits, sisih liyane yaiku 2000-3000 nits

    * Desain supaya gampang digantung

    * Dhuwur gantung bisa diatur

    * Tampilan UHD 4K

    *Srengenge bisa diwaca

    Ukuran kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

  • Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Layar Tampilan Gantung Kecerahan dhuwur sisi pindho

    * Cahya dhuwur ing sisih siji yaiku 700 nits, sisih liyane yaiku 2000-3000 nits

    * Kelas industri suhu dhuwur awet, ora layar ireng metu

    * Desain supaya gampang digantung

    * Dhuwur gantung bisa diatur

    -Format gambar: JPEG/BMP/GIF/PNG

    Format Video: MP4/AVI/DIVA/XVI/VOB/DAT/MPG/RM/RMVB/MOV

    * Tampilan UHD 4K

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    Ukuran kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

    Papan TV, papan Android, konfigurasi papan Windows bisa dadi opsional