spanduk produk

Tampilan Panel Flat Interaktif

  • Bingkai tipis gaya trendi

    Bingkai tipis gaya trendi

    *Kualitas gambar HD Ultra-tipis 1080P/4K

    * Pengalaman visual sing luwih apik, switch siji-tombol, muter lancar, ora ana wektu tundha, lan layar ireng

    * Macem-macem model kanggo dipilih: layar horisontal, layar munggah lan mudhun, layar vertikal, layar dobel

    * Ukuran kasedhiya 32/43/49/55/65/75/86 inch

    * Lingkungan operasi ruangan lengkap

    *Sistem lengkap IP65

    * Kaca tempered full 4mm anti ledakan”

  • Seri tampilan iklan pangilon

    Seri tampilan iklan pangilon

    * Kasedhiya ing ukuran 32/43/55 Inch

    * Wall-mount, Floor standing cermin ajaib

    * Dhukungan basa: Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Portugis, lsp

    * Ngirit energi.Nggunakake LED padhang dhuwur kanthi konsumsi daya sing sithik

    * Super padhang lan bisa diatur: 400cd/m2 njero ruangan

    * Desain modular kanggo instalasi lan pangopènan sing gampang "

  • Lantai ngadeg kiosk tampilan layar lcd dual

    Lantai ngadeg kiosk tampilan layar lcd dual

    * Tampilan signage digital full HD ing njero ruangan

    * Kiosk layar iklan ing lantai

    * Ukuran sing kasedhiya: 32/43/49/55/65/75 inch

    * Bingkai aluminium mung ketebalan 50mm

    * Layar siji kanggo macem-macem tujuan, bebas milih macem-macem area konten tampilan

    * Tanpa jaringan muter konten kanthi USB

    *Full HD 1920*1080(32-55"), 3840*2160(65-86"), layar LED, ndhukung model tampilan 16:9

    * Dhukungan ditampilake ing layar dobel, muter file video lan konten audio sing beda ing rong layar iki.

  • Floor stand 360 derajat muter layar tampilan iklan

    Floor stand 360 derajat muter layar tampilan iklan

    *Versi Android ndhukung macem-macem mode layar pamisah.Gambar lan video bisa diputer bebarengan.Dhukungan video, gambar, gulung subtitle.

    * 90 ° rotasi gratis, layar bisa diowahi kanthi horisontal lan vertikal

    * Padhang 350cd/m², 500/700cd/m2 bisa pilihan

    * Sistem Android/Windows/Monitor board

    * Ukuran sing kasedhiya: 32/43/49/55/65/75 inch

    * Ngangkat nganti 1m lan rotasi kanthi 360°”

  • Layar e-poster

    Layar e-poster

    * Gambar definisi dhuwur, tampilan padhang dhuwur, cocog kanggo aplikasi papan sing padhang

    * Mobilitas fleksibel bisa dipindhah lan diselehake ing ngendi wae

    * Muter macem-macem bisa muter gambar, teks, rekaman video, swara, kompatibel karo umume format file

    *Sunting pas wektune: ngowahi, ngowahi, nambah, mbusak konten sawayah-wayah, sampeyan bisa langsung operate ing mesin iki, utawa sampeyan bisa operate online, nyetel 7 dina sadurunge, lan muter kanthi otomatis saben dina.

    *Efek sugih: sewenang-wenang ngethok gambar, muter video, gambar, teks bebarengan, ora ngganggu siji liyane, sugih ing werna, padhang

    *Kesederhanaan operasional: Sapa wae bisa operate sawise latihan sing prasaja"

  • Tampilan layar tutul format gedhe

    Tampilan layar tutul format gedhe

    * kasedhiya ukuran: 65"/75"/86"

    * Tutul multi-titik lan tutul inframerah bisa nulis, nggedhekake, nggedhekake, mbusak, nyeret lan trabasan liyane ing antarmuka fungsi nulis

    * Dhukungan sistem dual, Windows, Android bisa ngalih kapan wae

    *Resolusi UHD 3840*2160 nggawe gambar luwih padhang lan luwih cetha, lan kualitas gambar luwih rinci lan nyata.

    * Tampilan layar tutul format gedhe ing njero ruangan

    * Kanthi teknologi lampu mburi LED sing paling anyar "

  • Kiosk informasi interaktif

    Kiosk informasi interaktif

    * Digunakake kanggo mall gedhe, rumah sakit, sekolah, apartemen, toko rantai, supermarket, hotel berbintang

    *Ultra tipis lantai standage digital signage pamuter iklan interaktif

    * Bingkai aluminium mung ketebalan 50mm

    * Kiosk informasi tutul interaktif lantai ngadeg

    * Mesin iklan horisontal

    * Tampilan gambar definisi dhuwur

    *Sistem Android utawa Windows bisa dipilih

    * Dhukungan ponsel, iPad, komputer remot operasi mesin iklan "

  • Floor Standing Tampilan tanpa Wheel

    Floor Standing Tampilan tanpa Wheel

    * Cocog kanggo pameran, museum, pusat perbelanjaan, industri hiburan dll.

    * Kanthi padhang 350 nits, panel IPS kanggo malaikat tampilan sing luwih apik

    * Panel ramping kanggo tampilan malaikat sing luwih apik

    * Opsional kanthi tutul kapasitif

    * Bingkai paduan aluminium kekuatan dhuwur

    * Piring baja gulung kadhemen, cat baking ireng

    * Suhu operasi antarane -20 ℃ - 50 ℃ lan asor dhuwur awet (10% -90%)

    * Pamuter iklan ing njero ruangan / sigange digital / layar pamisah

    *Ultra slim wall mount touch or no-touch”

  • Papan tandha digital lantai

    Papan tandha digital lantai

    * Ukuran sing kasedhiya: 32/38/43/49/55/65/75/86 inch

    * Tampilan Full HD / UHD

    * Gambar / Video / Musik bisa disesuaikan

    * Logo bisa disesuaikan

    * Signage digital njero ruangan lantai

    * Lingkungan operasi ruangan lengkap

    * Suhu operasi bisa -20 ℃ - 50 ℃ lan asor dhuwur awet (10% -90%)

    * Layar LCD njero ruangan / monitor / signage digital / pamuter iklan "

  • Papan tandha digital lantai

    Papan tandha digital lantai

    * Ukuran sing kasedhiya: 32/38/43/49/55/65/75/86 inch

    * Full HD 1920*1080(28-55 inci), UHD 3840*2160(55-86 inci)

    * Jinis padhang 300-350 cd/m2, 500 lan 700 cd/m2 opsional

    * 10-titik multi-tutul, inframerah / tutul kapasitif

    *Versi offline/versi sistem awan internet Android utawa Windows

    * Sudut tampilan 178 °

    * Daya: AC 110-240V, 50/60Hz

    * Suhu operasi antarane 0C - 45C

    *Remot kontrol: Kanthi Piranti Lunak Manajemen Konten

    *Warna sing disesuaikan iku opsional"

  • Cepet apik lan restoran pesenan kiosk

    Cepet apik lan restoran pesenan kiosk

    * Aplikasi kanggo pesenan Panganan, Pusat Perbelanjaan, kios layanan mandiri, restoran cepat saji

    * Padhang 350cd/m², 500/700cd/m2 bisa pilihan

    * Jinis tutul inframerah tutul, tutul kapasitif

    * Jenis sistem: Android/Windows/Monitor board sistem

    * 50000 Jam umur

    *Silver, Putih, Ireng, werna liyane bisa ngatur "