warta

Apa iku Digital Signage

Apa iku Digital Signage

Digital Signage nggunakake tampilan kristal cair kanggo muter iklan video, sing utamané cocok kanggo teknologi multimedia terintegrasi merek high-end kanggo ngirim macem-macem produk lan informasi promosi menyang konsumen. Signage digital bisa digunakake kanggo nyedhiyakake informasi umum, ngirim komunikasi internal utawa nuduhake informasi produk kanggo nambah layanan pelanggan, promosi lan pangenalan merek.Iku cara sing kuat kanggo pengaruhe prilaku pelanggan lan nggawe keputusan, uga nambah pengalaman konsumen liwat layar interaktif.Tanda digital interaktif ngidini pelanggan sesambungan karo konten sing bisa kalebu riset produk, nemokake inventaris, ndeleng opsi produk liyane, lan malah kesempatan kanggo sakbenere. "nyoba" produk. Nambah tingkat tampilan lan efek tampilan produk ing terminal dodolan, lan ngrangsang tumbas impulsif.Iki diselehake ing jejere produk ing toko lan bisa diuripake kanthi otomatis kanggo promosi.Dibandhingake karo media tradisional lan cara promosi liyane, investasi signage sigital sithik banget lan rasio kinerja-kanggo-rega dhuwur banget.

Fitur LCD Digital Signage

Desain apik gayane entheng lan ultra-tipis;
fungsi kontrol tampilan iklan sampurna;
Dhukungan MPEG1, MPEG2, MP4, VCD, DVD lan format video liyane;
Port VGA lan HDMI bisa dilindhungi undhang-undhang;
Gunakake amba ndeleng amba, dhuwur-padhang layar LCD;
Ndhukung media puter maneh kertu CF, lan file video sing disimpen bisa diputer ing daur ulang;
Wis sawetara saka sudhut Efesus lan bisa digunakake ing supermarket, nyimpen-in-toko, counters, toko khusus utawa promosi ing situs;
Ngaktifake lan mateni kanthi otomatis saben dina, tanpa pangopènan manual ing saindhenging taun;
Ana piranti anti-nyolong keamanan ing mburi, sing langsung dipasang ing rak;
Tingkat shockproof dhuwur, lan tabrakan buatan manungsa ora bakal mengaruhi tampilan normal.

Fitur LCD Digital Signage

Desain apik gayane entheng lan ultra-tipis;
fungsi kontrol tampilan iklan sampurna;
Dhukungan MPEG1, MPEG2, MP4, VCD, DVD lan format video liyane;
Port VGA lan HDMI bisa dilindhungi undhang-undhang;
Gunakake amba ndeleng amba, dhuwur-padhang layar LCD;
Ndhukung media puter maneh kertu CF, lan file video sing disimpen bisa diputer ing daur ulang;
Wis sawetara saka sudhut Efesus lan bisa digunakake ing supermarket, nyimpen-in-toko, counters, toko khusus utawa promosi ing situs;
Ngaktifake lan mateni kanthi otomatis saben dina, tanpa pangopènan manual ing saindhenging taun;
Ana piranti anti-nyolong keamanan ing mburi, sing langsung dipasang ing rak;
Tingkat shockproof dhuwur, lan tabrakan buatan manungsa ora bakal mengaruhi tampilan normal.

Aplikasi

Papan tandha digital njero ruangan kanggo Hotel, bangunan kantor komersial, lawang elevator, ruang lift, situs pameran, papan hiburan lan luang.
Stasiun sepur, stasiun sepur, bandara.
Mal blanja, supermarket, toko rantai, toko khusus, toko serba ada, konter promosi lan acara liyane.
Papan Digital Outdoor kanggo Restoran & Papan Hiburan
Restoran, Kafe, Truk Pangan, Drive Thru, Roti, Toko Donat, Stand Karnaval
Papan Menu Digital Luar Ruangan, Menu Drive-Thru, Iklan Jendela, Jam Tayang, Tiket, Kios

Tandha Digital

Digital Signage wis dadi item pariwara sing ora bisa dipisahake kanggo bisnis!Saiki, iklan wis mlebu jaman digital, audio lan video anyar, lan momentum saka angin puyuh iklan iki ora bisa diendhegake.Kita kabeh ngerti yen iklan sing apik bisa nggawe sampeyan luwih cedhak karo sukses.Ing ngadhepi kompetisi pasar sing sengit, ora ana keraguan manawa iklan minangka trabasan kanggo sukses sampeyan.Dadi carane nindakake kanthi apik ing pariwara iki wis dadi salah sawijining keprihatinan kabeh jinis perusahaan.Prospek pembangunan sing ora bisa ditemtokake Kacarita kanthi nambah aktivitas lelungan lan luang lan aplikasi teknologi teknologi dhuwur, media ruangan wis dadi favorit anyar para pengiklan, lan tingkat pertumbuhane luwih dhuwur tinimbang TV tradisional, koran. lan media majalah.Utamane ing taun-taun pungkasan, "media njaba ruangan" wis dadi fokus para kapitalis ventura.

Manifestasi nilai

kesempatan bisnis unlimited.Amarga umume digunakake (utamane digunakake ing wilayah komersial sing regane dhuwur kayata alun-alun, dalan pejalan kaki, subway, musium, lan bandara), kalebu akeh aspek, lan bisa ditrapake ing ngendi wae iklan ruangan sing cocog.Amarga teknologi sing unggul, nduweni efek tampilan ruangan sing luwih apik tinimbang LED.Gambar sing luwih jelas lan luwih urip uga nggawe kesan luwih jero, nambah efek pariwara, lan kanthi ora langsung nambah efisiensi pariwara.
polusi kurang uga aspek sing paling nggambarake regane.Saiki, akeh iklan sing dipasang, nanging ora nggatekake apa bisa narik kawigaten utawa nyebabake polusi visual. Ora kaya cetak, konten signage digital bisa diganti utawa dibuwang kanthi gampang lan kanthi biaya tambahan sing murah.Sejumlah gedhe pariwara mung bakal nyebabake polusi lan nggawe wong ngganggu.Kanthi elinga iki, produk saka produksi nganti desain bisa rampung adhedhasar lokasi penempatan sing beda-beda, nyedhiyakake solusi sing beda-beda kanggo mesthekake yen dheweke menehi kesan sing paling jero kanggo wong lan ora nate nyebabake polusi.

MANFAAT SIGNAGE DIGITAL

Apa sebabe akeh restoran lan papan hiburan sing nggunakake signage digital?
Njupuk manungsa waé
Konsumen luwih seneng ngelingi owah-owahan utawa obah grafis tinimbang grafis statis.
Panggenan liyane
Kanthi tandha digital, bisnis bisa muter macem-macem promosi ing papan siji.
nganyari gampang
Tandha digital nggawe gampang banget kanggo nganyari grafis pariwara ing pirang-pirang lokasi kanthi jarak jauh lan ing wektu nyata.
Ngirit dhuwit
Tandha elektronik ngirit biaya lan wektu sing dibutuhake kanggo ngganti spanduk sing dicithak.


Wektu kirim: Feb-21-2022