spanduk produk

BOE

  • BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    * Merk panel: opsi bezel BOE 3.9mm

    * Kanthi pilihan ukuran amba saka gedhe, medium, cilik

    * Lampu latar digunakake LED, resolusi 1920*1080(2K), padhange 500cd/㎡

    * Wektu reaksi sing khas yaiku 8ms

    Ukuran omah: 1021.98 * 572.67 * 72.9mm

    ** 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M"

  • BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    * Merk panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, sensor cahya sekitar kanggo otomatis nyetel padhange saka awan nganti tengah wengi

    *Kanthi FHD 1920*1080

    * Setel ukuran apa wae sing dikarepake

    * Tampilan ukuran layar aktif 176.75(H)*530.25(V)

    * 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M

    * 50,000 jam umur lampu latar

  • BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    * Merk Panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, FHD 2K lan FHD 4K

    * Gunakake kanggo toko eceran, rumah sakit, universitas, bar olahraga, lobi perusahaan, kasino, lan pameran

    * Nyuda downtime lan njaga tembok video penting lan aktif

    Konsumsi daya sing sithik lan radiasi panas sing sithik

    Kualitas dipercaya lan kurang pangopènan

    amba ndeleng amba

    Tembok video LCD bezel ultra tipis, bezel paling tipis nganti 1.8mm