SPRING PANAS

Seri produk

Kita minangka tim profesional.

Mung kanthi fokus kita bisa nggawe produk sing apik.

Teknologi Tampilan Interaktif Premier.Co.,Ld (PID) diadegake ing taun 2015, khusus ing desain, pangembangan lan manufaktur signage digital njero ruangan / ruangan, TV ruangan lan monitor tutul pigura mbukak

Kita minangka tim profesional.Anggota kita duwe latar mburi pirang-pirang taun ing teknologi mesin iklan ruangan, lan asale saka penyangga baris pertama perusahaan kabinèt ruangan sing kondhang.Kita minangka tim enom.Umur kita rata-rata mung 26 taun, kebak semangat lan semangat inovatif.Kita minangka tim khusus.Kita yakin manawa produk berkualitas tinggi asale saka kapercayan para pelanggan.Mung kanthi fokus kita bisa nggawe produk sing apik.

SPRING PANAS

Seri produk