spanduk produk

Produk

  • Tampilan layar papan menu drive-thru ruangan 55 Inch anyar, kanthi layar telung, ikatan optik, padhange dhuwur 3000 nits

    Tampilan layar papan menu drive-thru ruangan 55 Inch anyar, kanthi layar telung, ikatan optik, padhange dhuwur 3000 nits

    Layar papan menu drive-thru ruangan minangka produk tampilan ruangan sing dirancang kanggo pesenan ruangan, restoran cepet, KFC, McDonald, Pizza Hut lan toko panganan cepet liyane.Kanthi teknologi ikatan optik, padhange super dhuwur, awak ultra slim, pinggiran bezel layar cilik.

    Iki minangka rating IP66, amarga mburine nganggo sink panas tinimbang kipas pendingin, sing ditingkatake tingkat anti banyu.Lan layar nggunakake panel bahan industri, supaya suhu kerja luwih akeh, kanthi suhu kerja sudhut -20C nganti +65C.

    Kaca ngarep bisa dadi kaca Anti-reflective utawa Anti-glare, bisa kalebu siji / loro / telung layar bebarengan kanggo nggawe kinerja tampilan format gedhe.

  • LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

    LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

    * merek Panel asli: LG

    * Desain industri, awet, stabil lan dipercaya

    * Komponen sing dipercaya dhuwur lan desain awak boros panas sing dhuwur, ndhukung 7 * 24 * 365 jam kerja

    * Bingkai ultra sempit, bezel 0,88 mm utawa 3,5 mm opsional

    * Tampilan Full HD, resolusi asli 1920×1080

    * Padhang dhuwur 500cd/㎡

    * amba ndeleng amba H178 ° / V178 °

    * Kalibrasi warna otomatis

    * Imbuhan geometris otomatis cerdas

    * Teknologi pengurangan gangguan 3D kanthi akurat bisa mulihake gangguan gambar sing disebabake kelangan sinyal, nggawe gambar sing jelas lan apik.

  • Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    * Cahya maksimal bisa nganti 4000 nits, kisaran padhange saka 2000-4000 nits

    *Bisa gantung lanskap utawa potret

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    *Papan TV, OS Android, Windows OC

    * Tampilan UHD

    * Panel tahan suhu dhuwur kelas industri

    * Padhang otomatis sekitar nyetel

    ● Muter video utawa gambar sing dikarepake

    ● Piranti lunak manajemen CMS opsional kanggo nerbitake remot

    Dhukungan 7 * 24 Jam puter maneh dawa

    Desain gantung sing gampang

  • Gantung tampilan layar sisih pindho kanthi padhange dhuwur

    Gantung tampilan layar sisih pindho kanthi padhange dhuwur

    Tampilan Windows padhang dhuwur pindho sisi nggunakake teknologi layar LCD kelas industri.Iki dirancang kanggo mall, jendela toko, toko fashion.

    ● Papan ibu siji, tampilan sinkronisasi utawa tampilan beda ing loro-lorone

    ● Desain gaya lan modern, kekandelan mung 0.8cm

    ● Dhukungan 7*24 Jam puter maneh dawa

    ● Muter video utawa gambar sing dikarepake

    ● Piranti lunak manajemen CMS opsional kanggo nerbitake remot

    * Cahya dhuwur ing sisih siji yaiku 700 nits, sisih liyane yaiku 2000-3000 nits

    * Desain supaya gampang digantung

    * Dhuwur gantung bisa diatur

    * Tampilan UHD 4K

    *Srengenge bisa diwaca

    Ukuran kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

  • Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Layar Tampilan Gantung Kecerahan dhuwur sisi pindho

    * Cahya dhuwur ing sisih siji yaiku 700 nits, sisih liyane yaiku 2000-3000 nits

    * Kelas industri suhu dhuwur awet, ora layar ireng metu

    * Desain supaya gampang digantung

    * Dhuwur gantung bisa diatur

    -Format gambar: JPEG/BMP/GIF/PNG

    Format Video: MP4/AVI/DIVA/XVI/VOB/DAT/MPG/RM/RMVB/MOV

    * Tampilan UHD 4K

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    Ukuran kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

    Papan TV, papan Android, konfigurasi papan Windows bisa dadi opsional

  • CMO 55 nch ultra sempit bezel 2 × 2 splicing layar iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3 × 3 Lcd video wall

    CMO 55 nch ultra sempit bezel 2 × 2 splicing layar iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3 × 3 Lcd video wall

    * Desain sing sempit: sing paling sempit bisa tekan 0.9mm, lan pancen entuk lapisan

    * kualitas gambar alus, sturation dhuwur, definisi dhuwur.

    * Cerdas splicing, ndhukung macem-macem mode splicing, lan bisa bebas digabungake lan spliced ​​miturut sinyal

    * bezel lan pigura sing sempit lan rinci, efek visual sing luar biasa;

    * Sudut pandang amba 178 derajat saka sudut sing kudu ditonton, gambar kasebut cetha lan ora kleru

    * Proyeksi layar nirkabel, ponsel, ipad, proyeksi layar nirkabel komputer lan operasi kontrol

    * Garis tampilan 3D, alami lan ora alami, ora burem, ora ana bayangan

    * IPS layar wutuh, amba katon dhuwur, respon cepet, Reproduksi werna akurat.

  • BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    * Merk panel: opsi bezel BOE 3.9mm

    * Kanthi pilihan ukuran amba saka gedhe, medium, cilik

    * Lampu latar digunakake LED, resolusi 1920*1080(2K), padhange 500cd/㎡

    * Wektu reaksi sing khas yaiku 8ms

    Ukuran omah: 1021.98 * 572.67 * 72.9mm

    ** 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M"

  • BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    * Merk panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, sensor cahya sekitar kanggo otomatis nyetel padhange saka awan nganti tengah wengi

    *Kanthi FHD 1920*1080

    * Setel ukuran apa wae sing dikarepake

    * Tampilan ukuran layar aktif 176.75(H)*530.25(V)

    * 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M

    * 50,000 jam umur lampu latar

  • BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    * Merk Panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, FHD 2K lan FHD 4K

    * Gunakake kanggo toko eceran, rumah sakit, universitas, bar olahraga, lobi perusahaan, kasino, lan pameran

    * Nyuda downtime lan njaga tembok video penting lan aktif

    Konsumsi daya sing sithik lan radiasi panas sing sithik

    Kualitas dipercaya lan kurang pangopènan

    amba ndeleng amba

    Tembok video LCD bezel ultra tipis, bezel paling tipis nganti 1.8mm

  • Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

    Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

    * Panel asli: Samsung;

    * Padhang: 500 nits utawa 700 nits;

    * Bezel ultra sempit: 1.7mm/3.5mm opsional;

    * Ukuran sing disesuaikan: 55/65 inch opsional;

    * Fungsi remot kontrol: dening port RS232 lan sambungan Ethernet kanggo operasi remot;

    * Trep kanggo instalasi lan pangopènan;

    * Dhukungan Layanan OEM lan ODM;

    * Kualitas lan tim pamriksa sing sampurna;

    * Cara instalasi: dipasang ing tembok, hidrolik pangopènan ngarep, jinis kabinet, ngadeg ing lantai.

    * Aplikasi populer: restoran, supermarket, pusat blanja & pasar Ruang rapat & ruangan pemantauan, toko sandhangan & bioskop, bar utawa toko ngombe, papan hiburan lan hotel.

  • TV ruangan ruangan lengkap kabeh cuaca

    TV ruangan ruangan lengkap kabeh cuaca

    TV ruangan anti banyu PID pancen TV cerdas ruangan.Dilengkapi anti banyu lan proteksi cuaca sing canggih,

    kualitas gambar definisi ultra-dhuwur, padhange dhuwur, efek swara apik banget,

    desain casing awet, setya nyediakake pelanggan karo pengalaman audio-visual ruangan sampurna.

    * Tampilan FHD & UHD

    *Srengenge bisa diwaca

    Ukuran kasedhiya: 43/49/55/65/75 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

    Peringkat IP: IP65

    Sinyal TV digital: ATSC/DVB-T2,S2

    OS Android: Opsional

    Bezel sempit lan awak ramping

  • Padhange dhuwur 3000 nits tv ruangan lengkap

    Padhange dhuwur 3000 nits tv ruangan lengkap

    * Ukuran sing kasedhiya: 43/49/55/65/75 inch

    * Cahya dhuwur 3000 nits, bisa diwaca srengenge

    * TV ruangan ruangan kabeh cuaca

    *Panggonan aplikasi: kolam renang, latar mburi, restoran ruangan, bar ruangan, taman ruangan

    * Bentuk awak ultra slim kanthi ambane 90mm

    * Teknologi ikatan optik LOCA

    * Layar tahan suhu dhuwur tingkat industri, ora ana layar ireng

    * Bobot entheng lan bezel sing sempit