spanduk produk

Signage Digital Indoor

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3
  • Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    Tampilan Gantung Kecerahan Tinggi Sisi Tunggal

    * Cahya maksimal bisa nganti 4000 nits, kisaran padhange saka 2000-4000 nits

    *Bisa gantung lanskap utawa potret

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    *Papan TV, OS Android, Windows OC

    * Tampilan UHD

    * Panel tahan suhu dhuwur kelas industri

    * Padhang otomatis sekitar nyetel

    ● Muter video utawa gambar sing dikarepake

    ● Piranti lunak manajemen CMS opsional kanggo nerbitake remot

    Dhukungan 7 * 24 Jam puter maneh dawa

    Desain gantung sing gampang

  • Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Double-sided dhuwur Padhang Hanging Tampilan

    Layar Tampilan Gantung Kecerahan dhuwur sisi pindho

    * Cahya dhuwur ing sisih siji yaiku 700 nits, sisih liyane yaiku 2000-3000 nits

    * Kelas industri suhu dhuwur awet, ora layar ireng metu

    * Desain supaya gampang digantung

    * Dhuwur gantung bisa diatur

    -Format gambar: JPEG/BMP/GIF/PNG

    Format Video: MP4/AVI/DIVA/XVI/VOB/DAT/MPG/RM/RMVB/MOV

    * Tampilan UHD 4K

    *Srengenge bisa diwaca nalika ngadeg ing njaba jendhela

    Ukuran kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch

    Padhang otomatis sekitar nyetel

    Papan TV, papan Android, konfigurasi papan Windows bisa dadi opsional

  • Rapat papan tulis lan tampilan papan pinter layar tutul pendidikan

    Rapat papan tulis lan tampilan papan pinter layar tutul pendidikan

    "Rapat papan putih lan tampilan papan cerdas layar sentuh pendidikan

    * Adegan sing ditrapake kanggo kantor, kelas, omah, aula, rumah sakit, pameran

    * 4K kualitas dhuwur, anti-silau kaca

    * Dual OS (Windows lan Andorid)

    *Aplikasi antarmuka sing sugih bisa nggedhekake pemandangan rapat kanthi gampang

    * Instalasi bisa milih wall mount utawa mobile stand

    * Gunakake screener nirkabel kanggo masangake PC karo tablet konferensi

    * Stamping backface, desain prasaja, gampang kanggo tembok soyo tambah "

  • Tampilan sing dipasang ing tembok

    Tampilan sing dipasang ing tembok

    * Digunakake ing pameran, museum, pusat perbelanjaan, industri hiburan dll.

    *Padhange dhuwur yaiku 350cd/㎡,layar bisa diwaca ing srengenge

    * Capacitive Touching, TFT-LCD kanthi lampu latar sing dipimpin

    * Sistem pendinginan / pendingin hawa sing dibangun kanggo nyetel suhu kanthi otomatis

    * Tetep internal 0 ℃ -40 ℃ lingkungan kerja

    *Padhange layar kanthi otomatis nyetel miturut cahya sekitar

    * Kanthi resolusi 1920 × 1080 (2K).

    * Proteksi kelas IP55 Ngarep lan IP40 Mburi”

  • Tampilan signage digital dipasang ing tembok

    Tampilan signage digital dipasang ing tembok

    * Ukuran sing kasedhiya: 28 "/32" / 38" / 43" / 49" / 55" / 65" / 75" / 86"

    * Cocog kanggo digunakake ing restoran, bale bandara, ruang rapat dll

    * Mesin iklan gantung tembok ultra tipis

    * Gratis kanggo nyetel layar pamisah, multicast ing mesin

    * Kualitas gambar sing cetha banget 4K, realistis lan alus

    * Layar horisontal ngalih cerdas layar vertikal

    * Beda ukuran wall mount iklan tampilan signage”

  • Tampilan layar LCDposter pariwara portabel

    Tampilan layar LCDposter pariwara portabel

    * Gunakake kanggo restoran, perusahaan, toko lsp

    * Kasedhiya ukuran 32/43/49/55/65/75 inch

    *All-proof, wear-resistant, explosion-proof, kaca tempered

    * Desain sing bisa dilipat gampang kanggo mindhah ruang

    * Desain ergonomis kanthi gagang lan kastor nggawe gerakane gampang lan trep

    * Ndhukung puter maneh layar wutuh lan layar pamisah kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi cara mant

    *Solusi USB plug and play Android

    *Resolusi dhuwur kanthi 1920x1080 (32-55"), 3840*2160(65-75")"

  • Papan Menu Digital LCD Android kanggo Restoran

    Papan Menu Digital LCD Android kanggo Restoran

    * Kunci cerdas kanggo bukti maling, lan nglindhungi kontrol konten

    * Kasus cahya kanggo instalasi lokasi apa wae

    * Bingkai sisih aluminium polesan

    * Kaca tempered, lan ruang bezel kanggo cetak logo

    * Sawetara mode pamisah opsional, ndhukung muter video lan gambar piyambak utawa bebarengan

    * Sawetara mode layar horisontal utawa vertikal bisa dipilih

    * Ndhukung modifikasi remot, nyunting lan ngeculake konten piring logam kanthi komputer seluler "

  • Layar signage digital sing dipasang ing tembok

    Layar signage digital sing dipasang ing tembok

    * Ukuran sing kasedhiya: 28 "/32" / 38" / 43" / 49" / 55" / 65" / 75" / 86"

    * Full HD 1920*1080(28-55 inci), UHD 3840*2160(55-86 inci)

    *Kontras dhuwur karo tampilan ing sembarang amba, kinerja tampilan warni

    *Kanthi jaringan (Android utawa Windows)–kita nyedhiyakake Piranti Lunak Manajemen Konten

    * Tanpa jaringan (muter konten nganggo USB)

    * Layar Split ScreenOne sing cerdas kanggo macem-macem tujuan

    * Bebas milih macem-macem area konten tampilan, video, gambar, muter partisi teks

    *Rambu iklan digital tipe wall-mount”

  • Layar dipasang ing tembok njero ruangan

    Layar dipasang ing tembok njero ruangan

    * Gunakake kanggo publikasi pariwara, toko eceran, pusat perbelanjaan, tampilan sambutan, ruang pameran, subway, lift

    * Kinerja anti banyu lengkap, tahan uji badai, proteksi IP65

    * Desain struktur anyar, ketemu syarat ngangkat, numpuk

    * Super entheng, bobote mung 7,5 kg, bisa digawa ing tangan siji, gampang dipasang

    *Layar LED iklan tipe pemasangan dinding”

  • Tampilan layar oled transparan

    Tampilan layar oled transparan

    * Skenario aplikasi kanggo hotel mall, counter hall pameran, katering lan hiburan, gedung lan teater, bandara lan stasiun

    * Desain pigura ultra-tipis 2mm

    * Ndhukung tampilan layar pamisah, puter maneh video, pindai kode QR

    *Iklan tampilan visual ing saben papan dadi padhang

    * Gambar kualitas gambar HD lengkap sing luwih jelas owah-owahan warna ing kelancaran visual

    * Saklar cerdas horisontal lan vertikal

    * Resolusi dhuwur, werna sugih, padhange dhuwur, kualitas gambar apik”

  • Interaktif transparan kothak tampilan showcase layar

    Interaktif transparan kothak tampilan showcase layar

    * 178 ° amba ndeleng malaikat

    * Kunci anti-maling ganda

    * Dilengkapi sentuhan inframerah, sampeyan bisa ngeklik kopi supaya bisa digunakake kanthi gampang

    * Ukuran Layar LCD: 32/43/50/55/65/75/86 inch opsional

    *Bingkai alumunium/semprotan cold roll steel sheet body/tutup kaca tempered

    * Akeh basa kanggo pilihan

    *Android 5.1/7.1, Windows 10, Sistem Monitor

    *USB/VGA/MIC/AUDIO/HDMI/RJ45/WIFI Opsional”

  • Tampilan signage digital ing njero ruangan

    Tampilan signage digital ing njero ruangan

    *Kanggo materi pigura paduan aluminium lan kaca tempered

    * Loro sistem operasi bisa dipilih antarane Android lan Windows

    * Mesin iklan cerdas vertikal

    * Antarmuka ledakan kaca tempered

    * Speaker kualitas dhuwur

    * Dasar baja cold rolled impor

    * Pintu keamanan anti maling

    * Luwih saka 20 modul layar pamisah nggawe pariwara luwih atraktif

    *Siji layar kanggo macem-macem tujuan, bebas milih macem-macem area konten tampilan, gambar, video, muter partisi teks"