spanduk produk

Tembok Video

  • LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

    LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

    * merek Panel asli: LG

    * Desain industri, awet, stabil lan dipercaya

    * Komponen sing dipercaya dhuwur lan desain awak boros panas sing dhuwur, ndhukung 7 * 24 * 365 jam kerja

    * Bingkai ultra sempit, bezel 0,88 mm utawa 3,5 mm opsional

    * Tampilan Full HD, resolusi asli 1920×1080

    * Padhang dhuwur 500cd/㎡

    * amba ndeleng amba H178 ° / V178 °

    * Kalibrasi warna otomatis

    * Imbuhan geometris otomatis cerdas

    * Teknologi pengurangan gangguan 3D kanthi akurat bisa mulihake gangguan gambar sing disebabake kelangan sinyal, nggawe gambar sing jelas lan apik.

  • CMO 55 nch ultra sempit bezel 2 × 2 splicing layar iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3 × 3 Lcd video wall

    CMO 55 nch ultra sempit bezel 2 × 2 splicing layar iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3 × 3 Lcd video wall

    * Desain sing sempit: sing paling sempit bisa tekan 0.9mm, lan pancen entuk lapisan

    * kualitas gambar alus, sturation dhuwur, definisi dhuwur.

    * Cerdas splicing, ndhukung macem-macem mode splicing, lan bisa bebas digabungake lan spliced ​​miturut sinyal

    * bezel lan pigura sing sempit lan rinci, efek visual sing luar biasa;

    * Sudut pandang amba 178 derajat saka sudut sing kudu ditonton, gambar kasebut cetha lan ora kleru

    * Proyeksi layar nirkabel, ponsel, ipad, proyeksi layar nirkabel komputer lan operasi kontrol

    * Garis tampilan 3D, alami lan ora alami, ora burem, ora ana bayangan

    * IPS layar wutuh, amba katon dhuwur, respon cepet, Reproduksi werna akurat.

  • BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 3.9mm LCD Video Wall

    * Merk panel: opsi bezel BOE 3.9mm

    * Kanthi pilihan ukuran amba saka gedhe, medium, cilik

    * Lampu latar digunakake LED, resolusi 1920*1080(2K), padhange 500cd/㎡

    * Wektu reaksi sing khas yaiku 8ms

    Ukuran omah: 1021.98 * 572.67 * 72.9mm

    ** 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M"

  • BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    BOE 46″ 1.7mm LCD Video Wall

    * Merk panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, sensor cahya sekitar kanggo otomatis nyetel padhange saka awan nganti tengah wengi

    *Kanthi FHD 1920*1080

    * Setel ukuran apa wae sing dikarepake

    * Tampilan ukuran layar aktif 176.75(H)*530.25(V)

    * 178 ° ndeleng malaikat, werna ditampilake 16.7M

    * 50,000 jam umur lampu latar

  • BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

    * Merk Panel: BOE

    * Kanthi padhang 500nits, FHD 2K lan FHD 4K

    * Gunakake kanggo toko eceran, rumah sakit, universitas, bar olahraga, lobi perusahaan, kasino, lan pameran

    * Nyuda downtime lan njaga tembok video penting lan aktif

    Konsumsi daya sing sithik lan radiasi panas sing sithik

    Kualitas dipercaya lan kurang pangopènan

    amba ndeleng amba

    Tembok video LCD bezel ultra tipis, bezel paling tipis nganti 1.8mm

  • Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

    Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

    * Panel asli: Samsung;

    * Padhang: 500 nits utawa 700 nits;

    * Bezel ultra sempit: 1.7mm/3.5mm opsional;

    * Ukuran sing disesuaikan: 55/65 inch opsional;

    * Fungsi remot kontrol: dening port RS232 lan sambungan Ethernet kanggo operasi remot;

    * Trep kanggo instalasi lan pangopènan;

    * Dhukungan Layanan OEM lan ODM;

    * Kualitas lan tim pamriksa sing sampurna;

    * Cara instalasi: dipasang ing tembok, hidrolik pangopènan ngarep, jinis kabinet, ngadeg ing lantai.

    * Aplikasi populer: restoran, supermarket, pusat blanja & pasar Ruang rapat & ruangan pemantauan, toko sandhangan & bioskop, bar utawa toko ngombe, papan hiburan lan hotel.