spanduk produk

Tampilan layar totem ruangan dobel

Tampilan layar totem ruangan dobel

Katrangan singkat:

* Sisi pindho bisa dadi tampilan LCD

* Panggonan aplikasi: lingkungan njaba

* Rating IP65 enclusure

* Efek anti banyu sing apik

* Padhang dhuwur kanggo srengenge diwaca


Detail Produk

Tag produk

Tampilan layar totem ruangan dobel biasane digunakake ing njaba.Sisih dobel bisa dadi tampilan LCD. Kanthi karakteristik padhang sing dhuwur, wong bisa ndeleng kanthi jelas konten ing layar ing njaba.Kajaba iku, desain rating IP65 ndadekake duwe efek anti banyu lan bledug lan bisa adaptasi karo owah-owahan cuaca.

Fitur produk

✦ kasedhiya ukuran: 32"/43"/49"/55"/65"/75"/86"
✦ 2500 nits Padhang Dhuwur
✦ Layar ganda
✦ Kandang rating IP65
✦ OS Android / OS Windows / papan TV
✦ Tampilan FHD & UHD

■ FITUR

Tampilan signage digital ruangan dobel (1)
Tampilan signage digital ruangan dobel (2)

■ Parameter produk

PARAMETER TEKNIS
Ukuran 32/43/49/55/65/75/86"
Resolusi 1920*1080(32-55")/3840*2160(65-86")
Lampu latar sing bisa diatur Sensor Cahya Sekitar Otomatis
Rasio aspek 16, 9
Sudut Pandang 178/178°
padhang 2000 – 2500 cd/m2
Jinis lampu latar LED langsung
Operasi Lifetime 50.000 jam
MEKANIKAL
Coating Finishing bubuk seng + bubuk gandum halus
kaca Kaca tempered
warna Ireng / Putih / Abu-abu, RAL liyane
werna bisa selaras
Bahan Kandang Baja Galvanisasi + Rangka Aluminium
Swara 2 * speaker anti banyu
DAYA
Tegangan Input AC 110-240 V
Frekuensi 50/60Hz
LINGKUNGAN
Rating IP IP65
Kelembapan Operasi 10%-90%
Suhu operasi -20 ℃ - 50 ℃
Lingkungan Operasi Luar ruangan lengkap
MEDIA (VERSI PAPAN TV)
OS N/A
ROM N/A
input USB 1 * USB 2.0
HDMI 1 * input HDMI
Output audio Jack earphone 3.5mm
GPU N/A
VGA *1
Memori N/A
MEDIA (VERSI ANDROID)
OS Android 5.1/7.1
ROM 8GB
input USB 2 * USB 2.0
HDMI 1 * HDMI output (pilihan input HDMI)
Output audio Jack earphone 3.5mm
CPU Rockchip 3188 / 3268/3399
Ethernet 1 * RJ45
Memori 2GB DDR3
Jaringan 802.11 /b/g/n wifi, 3/4G kanggo pilihan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita