spanduk produk

Tampilan Layar Poster ruangan

Tampilan Layar Poster ruangan

Katrangan singkat:

* Lumahing layar wis hardened lan layar tenan, cocog kanggo lingkungan atos, kadhemen-mbalek aluminium alloy pigura ngarep, awet logam cangkang awak tenan, lan lumahing bledug-bukti lan anti banyu.

* 178 ° tampilan lengkap riyaya

*Format gambar: JPEG/BMP/GIF/PNG

*Padhang: 2000 – 2500 cd/m2

* Format Video: MP4/AVI/DIVA/XVI/VOB/DAT/MPG/RM/RMVB/MOV

* Ukuran sing kasedhiya: 32/43/49/55/65/75/86 inch


Detail Produk

Tag produk

Tampilan layar poster ruangan bisa liwat kontrol piranti lunak terminal, transmisi informasi jaringan lan tampilan terminal multimedia minangka sistem kontrol siaran pariwara sing lengkap, lan liwat gambar, teks, video, plug-in (cuaca, kurs, lsp) lan bahan multimedia liyane lumahing layar wis hardened lan layar tenan, cocok kanggo lingkungan atos, kadhemen-mbalek alloy aluminium pigura ngarep, awet logam Nihan awak tenan, lan lumahing iku bledug-bukti lan anti banyu. Rating IP saka produk punika IP65, amba ndeleng iku 178 °, wis vision luwih akeh. Lan indeks padhange dhuwur bisa tekan 2000 - 2500 cd / m2.

Fitur produk

✦ kasedhiya ukuran: 32"/43"/49"/55"/65"/75"/86"
✦ 2500 nits Padhang Dhuwur
✦ Kandang rating IP65
✦ OS Android / OS Windows / papan TV
✦ Tampilan FHD & UHD

■ FITUR

Tampilan Layar Poster Luar Ruangan (5)
Tampilan Layar Poster Luar Ruangan (4)

■ Parameter produk

PARAMETER TEKNIS
Ukuran 32/43/49/55/65/75/86"
Resolusi 1920*1080(32-55")/3840*2160(65-86")
Lampu latar sing bisa diatur Sensor Cahya Sekitar Otomatis
Rasio aspek 16, 9
Sudut Pandang 178/178°
padhang 2000 – 2500 cd/m2
Jinis lampu latar LED langsung
Umur Operasi 50.000 jam
MEKANIKAL
Coating Finishing bubuk seng + bubuk gandum halus
kaca Kaca tempered
warna Ireng / Putih / Abu-abu, RAL liyane
werna bisa selaras
Bahan Kandang Baja Galvanisasi + Rangka Aluminium
Swara 2 * speaker anti banyu
DAYA
Tegangan Input AC 110-240 V
Frekuensi 50/60Hz
LINGKUNGAN
Rating IP IP65
Kelembapan Operasi 10%-90%
Suhu operasi -20 ℃ - 50 ℃
Lingkungan Operasi Luar ruangan lengkap
MEDIA (VERSI PAPAN TV)
OS N/A
ROM N/A
input USB 1 * USB 2.0
HDMI 1 * input HDMI
Output audio 3.5mm earphone jack
GPU N/A
VGA *1
Memori N/A
MEDIA (VERSI ANDROID)
OS Android 5.1/7.1
ROM 8GB
input USB 2 * USB 2.0
HDMI 1 * HDMI output (pilihan input HDMI)
Output audio 3.5mm earphone jack
CPU Rockchip 3188 / 3268/3399
Ethernet 1 * RJ45
Memori 2GB DDR3
Jaringan 802.11 /b/g/n wifi, 3/4G kanggo pilihan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita