spanduk produk

Hot Sale New 43 Inch 4K HD Curved Gaming Monitor Layar Sentuh Kapasitif Kanggo Pasar AS Gunakake Kanthi Lampu Led

Hot Sale New 43 Inch 4K HD Curved Gaming Monitor Layar Sentuh Kapasitif Kanggo Pasar AS Gunakake Kanthi Lampu Led

Katrangan singkat:

Layar tutul Gaming melengkung minangka produk tampilan tutul sing dirancang kanggo game, papan dhuwur, lan profesional game, kayata terminal layanan mandiri, mesin game, mesin game gambling, lan liya-liyane. kinerja biaya.Kabeh produk nganggo teknologi tutul kapasitif sing digambarake multi-titik, sing nduweni karakteristik respon tutul cepet, presisi dhuwur lan anti-gangguan sing kuat.


Detail Produk

Tag produk

produk-4

Ukuran kasedhiya: 43/49 inch
*FHD 4K (3840×2160)
* Sentuhan kapasitif: 10-titik Multi-tutul
* Padhang: 300nits
*OS: Android utawa windows
* Antarmuka: HDMI, USB kanggo tutul, RS232
* Struktur layar: Layar datar, C-mlengkung utawa J layar sudhut mlengkung, opsional.
* Layar madhep ngarep kanthi lampu LED Proyeksi, opsional.
* Aplikasi: Pendidikan / perhotelan / industri bank / Signage digital interaktif / game / transportasi & Ticking / Terminal otomatis / Industri tampilan umum.

1. Ndhukung tutul 10-titik, kacepetan respon cepet, akurasi tutul dhuwur, lan ora perlu tekanan tutul.
2. Déwan rapi, bledug-bukti lan anti banyu.trep kanggo panggantos bagean lan pangopènan.
3. Werna sing apik banget lan apik banget, lan warna sing nyata bisa dipulihake ing kahanan cahya sing beda-beda, sing nyukupi kabutuhan industri sing beda kanggo pemugaran warna.
4.Kompatibilitas struktural luwih kuwat, kompatibel karo macem-macem versi stand-alone, versi jaringan Android, X86 lan solusi liyane, kapasitansi G + G lan non-tutul (opsional).
5. Desain struktur sing kompak, cocok kanggo macem-macem instalasi, struktur pelindung logam, bisa nyegah gangguan elektromagnetik eksternal, ora ana radiasi.
6. Desain ultra-tipis, novel lan katon ayu, instalasi cepet lan gampang.

■ kelas pangayoman IP65

produk-
produk-3

■ Parameter produk

43 Inch Mlengkung Gaming Capacitive Touch Screen Monitor Kanthi Led Light
Ukuran layar aktif (mm) 963.6H×557.9Vmm
Ukuraninch 43
Lampu mburi LED
Resolusi 3840×2160
padhang 300 nits
Rasio aspek 16:9
Sudut pandang 178°/178°
Werna ditampilake 16.7M
Lampu latar / Lampu Latar Umur (jam) LED / 50.000
Operasi/Mekanik
Suhu Operasi (°C) 0 ℃ -40 ℃
Range Kelembapan (RH) 10% - 90%
Perumahan (mm) L × W × H 1022,7 * 615 * 163,9 mm
daya
Power Supply AC 220V 50/60Hz
Konsumsi Daya (W) ≤155W
Konektor Eksternal
2 xHDMI  
1xUSB  
1xRS232  
Aksesori
1 * Kabel Daya  
1 * Remote kontrol  
1 * HDMI line  
1 * kabel USB  

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita