spanduk produk

Tampilan layar papan menu drive-thru ruangan 55 Inch anyar, kanthi layar telung, ikatan optik, padhange dhuwur 3000 nits

Tampilan layar papan menu drive-thru ruangan 55 Inch anyar, kanthi layar telung, ikatan optik, padhange dhuwur 3000 nits

Katrangan singkat:

Layar papan menu drive-thru ruangan minangka produk tampilan ruangan sing dirancang kanggo pesenan ruangan, restoran cepet, KFC, McDonald, Pizza Hut lan toko panganan cepet liyane.Kanthi teknologi ikatan optik, padhange super dhuwur, awak ultra slim, pinggiran bezel layar cilik.

Iki minangka rating IP66, amarga mburine nganggo sink panas tinimbang kipas pendingin, sing ditingkatake tingkat anti banyu.Lan layar nggunakake panel bahan industri, supaya suhu kerja luwih akeh, kanthi suhu kerja sudhut -20C nganti +65C.

Kaca ngarep bisa dadi kaca Anti-reflective utawa Anti-glare, bisa kalebu siji / loro / telung layar bebarengan kanggo nggawe kinerja tampilan format gedhe.


Detail Produk

Tag produk

Komposit0000.jpg0003

* Ukuran sing kasedhiya: 43/49/55/65/75 inch
* Suhu kerja sing amba: -20C nganti + 65C
* Kanthi teknologi ikatan optik LOCA
* Padhang dhuwur: 3000nits
*OS: Android utawa windows
* Antarmuka: HDMI, USB, RS232
* Badan ultra tipis lan pinggiran bezel layar sing sempit
* Aplikasi: Pendidikan / perhotelan / Pemandangan kota / Parkir / Drive-thru / Pusat perbelanjaan / transportasi & Ticking / Terminal otomatis / Restoran cepet

1. Kanthi teknologi ikatan optik LOCA.
2. awak Ultra slim lan pinggiran layar sempit
3. -20C kanggo + 65C suhu kerja sudhut

4. Dumadi dening siji / loro / telung layar bebarengan
5. Desain tanpa kipas saka rating IP66
6. 3000 nits padhange dhuwur karo kaca tingkat transmitansi cahya dhuwur

■ kelas pangayoman IP65

Komposit0000.jpg0001
Komposit0000.jpg0005

■ Parameter produk

Otampilan layar panel drive-thru utdoor
Ukuraninch 43/49/55/65/75 inch
Lampu mburi LED
Resolusi 1920*1080(43-55 inci), 3840×2160 (65-75 inci)
padhang 3000 nits
Rasio aspek 16:9
Sudut pandang 178°/178°
Werna ditampilake 16.7M
Lampu latar / Lampu Latar Umur (jam) LED / 50.000
Operasi/Mekanik
Suhu Operasi (°C) -20 ℃ -65 ℃
Range Kelembapan (RH) 10% - 90%
Perumahan (mm) L × W × H 1022,7 * 615 * 163,9 mm
daya
Power Supply AC 220 V,50/60Hz
Konektor Eksternal
2 xHDMI  
1xUSB  
1xRS232  
Aksesori
1 * Kabel Daya  
1 * Remote kontrol  

Rating IP

IP66

Penggemar

Tanpa, bahan heat sink

Kaca ngarep

kaca AG/AR

Perawatan lumahing kaca

Ikatan optik

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita