spanduk produk

BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

BOE 46″49″55″65″ 2K 4K tv wall 3×4 LCD video wall kanggo iklan

Katrangan singkat:

* Merk Panel: BOE

* Kanthi padhang 500nits, FHD 2K lan FHD 4K

* Gunakake kanggo toko eceran, rumah sakit, universitas, bar olahraga, lobi perusahaan, kasino, lan pameran

* Nyuda downtime lan njaga tembok video penting lan aktif

Konsumsi daya sing sithik lan radiasi panas sing sithik

Kualitas dipercaya lan kurang pangopènan

amba ndeleng amba

Tembok video LCD bezel ultra tipis, bezel paling tipis nganti 1.8mm


Detail Produk

Tag produk

■ BOE 46″Tembok Video LCD PID46L88

Ketebalan: 0.88MM/1.7MM/3.5MM/3.9MM

Résolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1018 .08 * 572 .67mm

Ukuran garis: 1021.98*572.67*72.90mm

hd_icon01

■ BOE 49″ LCD Video Wall PID49L88

Ketebalan: 3.5 MM

Résolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1074 .54* 604,56 mm

Ukuran outline: 1078.34*608.36*69.90mm

hd_icon01

■ Tembok Video LCD BOE 55″ PID55L88

Ketebalan: 3.5 MM

Résolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1209 .60 * 680.40

Ukuran garis: 1213.70 * 684.50 * 71.10 mm

hd_icon01

■ Tembok Video LCD BOE 65″ PID65L88

Ketebalan: 3.5 MM

Résolusi: 3840*2160

Area aktif: 1429.40*804.40mm

Njelaske nganggo bentuk garis: 1433.2*808.4*77.7mm

■ Katrangan produk

Kanthi panel BOE asli, layar lan pigura duwe jahitan bilateral 3,5mm.Ketemu kabutuhan splicing beda, ukuran beda saka specifications bisa nglumpuk horisontal lan vertikal.Panggunaan baja cold-rolled kekuatan dhuwur ndhukung multi-lapisan superimposed kombinasi splicing kanggo mesthekake kesenjangan rapi ing unit splicing LCD.Layar splicing bisa dipasang ing lemari, ngadeg lantai, utawa instalasi dipasang ing tembok.Ora ketompo carane Komplek lingkungan situs, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo Tailor karo rencana instalasi paling cocok.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita