spanduk produk

Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

Samsung 55 65 inch ultra sempit bezel 2×2 layar splicing iklan indoor pamuter tampilan digital signage 3×3 Lcd video wall

Katrangan singkat:

* Panel asli: Samsung;

* Padhang: 500 nits utawa 700 nits;

* Bezel ultra sempit: 1.7mm/3.5mm opsional;

* Ukuran sing disesuaikan: 55/65 inch opsional;

* Fungsi remot kontrol: dening port RS232 lan sambungan Ethernet kanggo operasi remot;

* Trep kanggo instalasi lan pangopènan;

* Dhukungan Layanan OEM lan ODM;

* Kualitas lan tim pamriksa sing sampurna;

* Cara instalasi: dipasang ing tembok, hidrolik pangopènan ngarep, jinis kabinet, ngadeg ing lantai.

* Aplikasi populer: restoran, supermarket, pusat blanja & pasar Ruang rapat & ruangan pemantauan, toko sandhangan & bioskop, bar utawa toko ngombe, papan hiburan lan hotel.


Detail Produk

Tag produk

■ Samsung 55″ LCD Video Wall PID5517SA

Bezel: 1.7 MM

Résolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1073.8 (H) * 604.0 (V) mm

Ukuran outline: 1211.54*682.34*71.0mm

hd_icon01

■ Samsung 65" LCD Video Wall PID6535LG

Bezel: 3.5 MM

Resolusi: 3840*2160

Area aktif: 1429.40*804.40mm

Ukuran garis: 1432.58 (W) × 807.62 (H) × 86.6 (D)

■ Katrangan produk

Layar splicing LCD nduweni efek sing gedhe banget.Bisa digunakake minangka tampilan piyambak utawa disambungake menyang layar gedhe.Miturut kabutuhan sing beda, gawe owah-owahan sing cocog.Layar bisa gedhe utawa cilik, sing trep banget kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda, lan padhange splicing LCD dhuwur., Nggunakake desain pinggiran ultra-sempit, padhange seragam, gambar stabil tanpa kedhip, umur layanan dawa, menang atine wong.
Jumlah splicing tembok video LCD DID bisa dipilih kanthi sewenang-wenang (baris (m) × kolom (n)), lan ukuran layar uga bisa dipilih kanthi macem-macem cara kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sing beda-beda.
Ing tengah layar amba grand lan visual striking, lan wis tampilan produksi banget, tampilan lan efek publisitas.Lan aplikasi saka kontrol iklan, papan Unlimited, sawetara saka sudhut printah lan kontrol, pusat komando ngawasi manajemen kutha, pusat printah Manajemen lalu lintas, sistem tampilan kontrol proses industri, radio lan televisi lan sistem, keamanan, hotel financial, sistem tampilan informasi komunikasi, Informasi sekuritas Tampilan sistem, tampilan multimedia konferensi video perusahaan pemerintah, sistem pemantauan sistem produksi pertambangan, sistem komando lingkungan kutha, bandara kebakaran, alarm, sistem komando maritim, bandara kontrol banjir, tampilan sistem keamanan subway, bagasi, pemantauan, panggung, iklan media, ruang pameran, sistem tampilan merek, tampilan toko eksklusif gambar, tampilan ceramah, rental peralatan...


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita