spanduk produk

LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

LG 46 49 55 65 Inch Dinding Video Bezel Ultra-sempit 3.5 0.88MM 2×2 3×3 4×4 Layar LCD Dalam Ruangan 4K Layar Sambungan Iklan

Katrangan singkat:

* merek Panel asli: LG

* Desain industri, awet, stabil lan dipercaya

* Komponen sing dipercaya dhuwur lan desain awak boros panas sing dhuwur, ndhukung 7 * 24 * 365 jam kerja

* Bingkai ultra sempit, bezel 0,88 mm utawa 3,5 mm opsional

* Tampilan Full HD, resolusi asli 1920×1080

* Padhang dhuwur 500cd/㎡

* amba ndeleng amba H178 ° / V178 °

* Kalibrasi warna otomatis

* Imbuhan geometris otomatis cerdas

* Teknologi pengurangan gangguan 3D kanthi akurat bisa mulihake gangguan gambar sing disebabake kelangan sinyal, nggawe gambar sing jelas lan apik.


Detail Produk

Tag produk

■ Tembok Video LCD 49″ LG PID4935LG

Ketebalan: 3.5 MM

Resolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1073.8 (H) * 604.0 (V) mm

Ukuran outline: 1077.6*607.8*63.70mm

hd_icon01

■ Tembok Video LCD LG″55 PID5535LG

Ketebalan: 3.5 MM

Resolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1210.51(H) * 681.22(V) mm

Ukuran outline: 1210.51*681.22*63.1mm

hd_icon01

■ Tembok Video LCD LG 55″ PID5588LG

Jembar: 0.88 MM

Resolusi: 1920 * 1080

Area aktif: 1209.8 (h) * 680. (V) 6mm

Njelaske nganggo bentuk garis: 1213.40*684.20*68.90mm

■ Katrangan produk

Layar splicing minangka unit tampilan splicing LCD lengkap, sing bisa digunakake minangka tampilan piyambak utawa bisa disambung menyang layar gedhe kanthi LCD.Miturut kabutuhan beda, éling fungsi layar gedhe lan cilik: tampilan pamisah layar siji, tampilan kapisah siji-layar, tampilan kombinasi sewenang-wenang, splicing LCD layar wutuh, splicing ngelawan-jinis, tampilan layar vertikal, lan ganti rugi opsional kanggo gambar. wates utawa tutup.

1.Urip super dawa.Operasi kasebut stabil, tanpa kobong lan karusakan, lan biaya pangopènan sithik.Wektu panggunaan bisa tekan luwih saka 50.000 jam, lan sumber cahya ora bakal surem sawise nggunakake jangka panjang.

2.amba ndeleng amba.Layar tampilan nganggo teknologi kalibrasi vertikal multi-domain sing canggih, sing menehi rasio kontras statis super dhuwur, ngidini sampeyan seneng gambar sing luwih cetha lan padhang.Ngalahake aplikasi standar kanthi gampang, lan becik kanggo aplikasi grafis sing paling nuntut.Wis teknologi manajemen piksel sing menehi 178/178 derajat amba ndeleng amba kanggo gambar cetha malah ing mode mujur.

3.Resolusi dhuwur.Résolusi logistik saka tampilan kristal cair bisa gampang tekan tingkat retina sing ora bisa dibedakake kanthi mripat langsung.Padhang lan kontras saka kristal cair dhuwur, werna padhang, lan gambar stabil lan ora kedhip.

4.Ultra-tipis lan entheng.Ngadopsi layar LCD DID industri, kekandelan tipis, bobot entheng, bisa gampang disambung lan dipasang.

5.konsumsi daya kurang.Piranti tampilan kristal Cairan, daya kurang, generasi panas kurang, dibangun ing penggemar kontrol suhu, nyetel operasi penggemar miturut suhu nyata kanggo entuk efek cooling.

6.Fungsi point-to-point definisi tinggi layar gedhe.Subtitle bisa disetel miturut kabutuhan pelanggan lan digulung ing sisih ndhuwur layar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    GegandhenganPRODUK